Trusti mundet me e kontrollu vetëm rrezikun josistematik, pasi që varet nga aftësitë menaxhuese”, thotë Aliu. Adresa e faqes së veçantë të internetit për aplikim të tërheqjes 10% dhe detajet tjera do të publikohen ditëve në vijim.Për aplikim janë në dispozicion 4 muaj. Trusti thotë se do të hapë një faqe të re për aplikim të tërheqjes së parave. Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami ka deklaruar se Qeveria aktuale është duke diskutuar me Trustin Pensional të Kosovës që të lejohet një tërheqje deri në 10% e kursimeve, në mënyrë që të kalohet sa më lehtë kriza e ka shkaktuar nga pandemia. “Pas përpjekjeve maksimale nga stafi i Trustit, që pagesat të kryhen sa më shpejt, ju bëjmë të ditur se sot, gjatë ditës, fillon ekzekutimi i pagesave për aplikimet e realizuara më datë 11 dhjetor 2020. Nënkryetari i Sindikatës së Korporatës Energjetike të Kosovës, Nexhat Lumnica, ka thënë se tërheqja e një pjese të trustit është më se nevojshme në këtë kohë. Profesori në Universitetin e Kembrixhit, Ha-Joon Chang në një video-konferencë me kryetarin e Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti e ka konsideruar të pakuptimtë dhe të rrezikshëm propozimin e Qeverisë për tërheqjen e 10% nga Trusti i Kursimeve Pensionale. Prandaj, mos u brengosni nëse nuk mund të aplikoni që në ditët e para pas dekretimit” thuhet në njoftimin e Trustit. Të nderuar kontribuues, Me shumë kënaqësi ju njoftojmë se këtë fu... ndviti kemi edhe një lajm shumë të mirë për të gjithë kontributdhënësit e Trustit. Trusti. Fondi i Kursimeve Pensionale i Kosovës, që njihet si Trusti pensional, ka njoftuar se aplikimi për tërheqjen e 10 për qind të kursimeve nga kontributdhënësit mund të bëhet vetëm online.. Përmes një njoftimi në rrjetin social, ky fond ka theksuar se tërheqja e 10 për qind të kursimeve është dekretuar sot, si pjesë e Ligjit për rimëkëmbje ekonomike. Edhe pse ende nuk ka një vendim nga Ministria e Financave për tërheqjen deri në 10% të kursimeve në Trustin Pensional, qytetarët kanë dalë për të marrë informacione si mund të tërheqin ato në këtë institucion, raporton Ekonomia Online. Keystone (AP Photo/Visar Kryeziu) Pavarësisht që morën pjesë në seancë, deputetët e Kosovës nuk e votuan Projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike nga pandemia COVID-19. Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami, gjatë ditës së djeshme dha një deklaratë se Qeveria është duke diskutuar me Trustin Pensional të Kosovës që të lejohet tërheqja deri në 10% të kursimeve të kontributdhënësve, në mënyrë që t’ua lehtësojnë qytetarëve krizën e shkaktuar nga pandemia Covid-19. Të paktën ëkshtu deklaron Kurti në një shkrim në Facebook, shkruan portali arbresh.info. “BSPK-ja konsideron se sipas Konventës (ILO – C100) së Organizatës Botërore të Punës, e miratuar në Pragë në vitin 1951, e cila e rregullon barazinë në paga, Ligji për Rimëkëmbjen Ekonomike, respektivisht pakoja e Trustit Pensional është mjaft diskriminuese në disa sektorë. Procedura është e thjeshtë. Mjetet e deponuara në llogaritë e trustit pensional derdhen në llogari individuale dhe menaxhohen nga një institucion apo fond, të cilin ligji e klasifikon si person juridik të pavarur. Në bazë të vendimit të bordit të drejtorëve, fondi pensional e zgjedh mbajtësin e mjeteve të pensionit për mjetet pensionale të investuara nga menaxhuesii i mjeteve. “Tani jemi në konsultime me ekspertë nëse Qeveria do të rimbursojë brenda një periudhë të gjithë, apo vetëm disa. Lidhur me këtë ka reaguar vetë Trusti, duke thënë se nuk ka asnjë vendim përfundimtar për tërheqjen e … Përkitazi me mjetet e investuara përmes një instrumenti për investime të hapura, këshilli i fondit pensional duhet të shqyrtojë përshtatshmërinë e rregullimeve të mbajtjes dhe të vendosë nëse ato jan Aliu ka thënë se në përgjithësi Trusti Pensional ballafaqohet me dy lloje rreziqesh. Trusti Pensional i Kosovës. Në njoftimin e Trustit bëhet e ditur se aplikimi për tërheqjen e 10 përqindëshit do të bëhet vetëm online. Nga e premtja qytetarët e Kosovës do të kenë mundësi që të aplikojnë për tërheqjen e 10% përqindëshit të trustit pensional. Adresa e faqes së veçantë të internetit për aplikim të tërheqjes 10% dhe detajet e tjera do të publikohen ditëve në vijim. “Rrezikun e jashtëm (sistematik) dhe rrezikun e brendshëm (josistematik). Në Kuvendin e Kosovës akoma s’është miratuar ndryshimi ligjor me anët të se cilit do t’u mundësohej kontribut paguesve tërheqja e 10 % shit në kursimeve të tyre. Kjo u bë e ditur sot gjatë një konference për media pas takimit të kryeministrit Avdullah Hoti, Ministres së Financave, Hykmete Bajrami me përfaqësues të BQK-së dhe Trustit të Kursimeve Pensionale. Pra, nga ajo që theksuam më lartë, mund të konstatoj se ideja e tërheqjes së 10% të kursimeve nga Trustin Pensional është një ide jo e mirë, zbatimi i të cilës në praktikë, as nuk do zbusë varfërinë dhe gjendjen e vështirë sociale, por as nuk do të ndikoj konsiderueshëm në rritjen e kërkesë dhe nxitjen e aktivitetit ekonomik. Skemat janë të licencuara dhe rregullohen nga Banka Qendrore e Kosovës (BQK). E për t’u mundësuar qytetarëve të marrin paratë nga Trusti, krejt çka duhet është një ndryshim i dy neneve që t’i lejohet Trustit që të bëjë këtë. Kthimi bruto nga investimet për vitin 2020 do të jetë rreth 72 milionë euro. Në këtë mënyrë, Kosova do të mund t’i plotësojë nevojat e menjëhershme të qytetarëve në këtë kohë të vështirë dhe njëkohësisht t’i bëjë mërgimtarët hisedarë dhe aksionarë të vërtetë të së ardhmes së Kosovës, pa e rrezikuar fare mbijetesën e Trustit pensional apo institucioneve të tjera më jetike të Republikës sonë. Ligjerisht cdo qytetar i cdo vendi ne bote KA VETEM NJI REZIDENCE. Sipas BSPK-së, pakoja e Trustit Pensional është mjaft diskriminuese në disa sektorë. Fondi Pensional i Kursimve ka njoftuar se për tërheqjen e 10 përqindëshit nga Trusti, do të hapet një faqe e re. Punëtorë të Korporatës Energjetike të Kosovës kanë protestuar para Kuvendit të Kosovës. Përndryshe kjo nuk është as përkrahje me atë se sa shumë jemi dëmtuar, tek e fundit këto janë paratë tona. Fondi Pensional i Kursimve ka njoftuar se për tërheqjen e 10 përqindëshit nga Trusti, do të hapet një faqe e re. DINI!? E Enjte, 17 Shtator 2020 - 19:55 albinfo.ch. Të dy punëdhënësi dhe punëmarrësi kontribuojnë me një minimum prej 5% të normës bruto të pagës. Fondi i Kursimeve Pensionale i Kosovës ka njoftuar se sot fillon ekzekutimi i pagesave për përfituesit e 10%. Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami ka deklaruar se Qeveria aktuale është duke diskutuar me Trustin Pensional të Kosovës që të lejohet një tërheqje deri në 10% e kursimeve, në mënyrë që të kalohet sa më lehtë kriza e ka shkaktuar nga pandemia. “Kam aplikuar për 10% e Trustit Pensional, por nuk i kam tërhequr akoma. Vendoset numri personal në uebfaqe dhe numri i xhirollogarisë dhe pastaj verifikohet me Bankën Qendrore të Kosovës dhe paratë e Trustit do të dalin në xhirollogaritë e njerëzve që janë përfitues, rrjedhimisht që aplikojnë dhe për tri ditë u dalin paratë në xhirollogari”, ka thënë Tahiri. Ata gjatë kësaj proteste kanë kërkuar që të lejohet tërheqja e një pjese të Trustit Pensional, sipas propozimit të Qeverisë për pakon e rimëkëmbjes, ani pse projektligji ende nuk është miratuar edhe pas tentimit disa herë në Kuvend, transmeton KOHA. Në njoftimin e Trustit bëhet e ditur se aplikimi për tërheqjen e 10 përqindëshit do të bëhet vetëm online. Për aplikim janë në dispozicion 4 muaj. Pakënaqësitë për mos miratimin e Ligjit për 10% e Trustit, punëtorët e KEK’ut paralajmërojnë protestë . Ekspertët e ASHI-së dhe të Trustit kanë realizuar një zgjidhje teknike duke u bazuar në praktikat më të mira të sigurisë, ku është aplikuar certifikata e sigurisë së domainit *.rks-gov.net, e cila nuk i rrezikon shërbimet ekzistuese të domainit .rks-gov.net, e as sigurinë e certifikatës. Edhe sa i përket ndihmës prej shtetit nuk jemi të kënaqur fare marrë parasysh se jemi të rregullt deklarojmë dhe paguajmë tatimet” , deklaroi Buraku. Tërheqja e kursimeve – Ja si duhet të regjistroheni për llogari në Trustin Pensional 20/06/2020 20/06/2020 02 Press Nese deshironi te dihni sa euro keni ne eTrust ju duhet te ndiqni hapat si ne vijim: Plotësoni të gjitha të dhënat e kërkuara më poshtë. Shtylla III Pensioni Shtesë Vullnetare, skemat shtesë të pensioneve private. Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami ka deklaruar se Qeveria aktuale është duke diskutuar me Trustin Pensional të Kosovës që të lejohet një tërheqje deri në 10% e kursimeve, në mënyrë që të kalohet sa më lehtë kriza e ka shkaktuar nga pandemia. Punëtorë të Korporatës Energjetike të Kosovës, të shtunën kanë protestuar para Kuvendit të Kosovës për të kërkuar që të lejohet tërheqja e një pjese të Trustit Pensional. Këto do të bëhen me kategori. Ngarkoni letërnjoftimin, pasaportën, ose patent shoferin tuaj në kutinë e fundit. Prandaj, mos u brengosni nëse nuk mund të aplikoni që në ditët e para pas dekretimit”, thuhet në njoftimin e Trustit. Trusti Pensional i Kosovës, ka njoftuar të gjithë kontributdhënësit se afati për aplikimin e tërheqjes së 10 përqindëshit do të zgjasë 4 muaj. Tërheqja e parave nga Trusti – Këtu mund ta shikoni online se sa para i keni. Në këtë projektligj ishte paraparë edhe mundësia e tërheqja e 10% të trustit pensional. “Tërheqja prej 10% është dekretuar sot, si Rreziqet me të cilat përballen investimet e Trustit. Lidhur me këtë janë deklaruar nga Trusti Pensional dhe është thënë se janë në pritje të ndryshimit të … Qeveria e Kosovës në njërën nga nëntë masat e Pakos së Rimëkëmbjes Ekonomike ka paraparë që të përdoret një përqindjeje të mjeteve financiare të kursyera në Fondin e Kursimeve Pensionale (Trust). “Tërheqja prej 10% është dekretuar sot, si pjesë e … Nga ky institucion kanë bërë të ditur se pasi që Parlamenti të aprovojë ndryshimet ligjore të propozuara, do të njoftojnë për mënyrën e aplikimit në tërheqjen e 10 përqindve të Trustit. Pra, nga ajo që theksuam më lartë, mund të konstatoj se ideja e tërheqjes së 10% të kursimeve nga Trustin Pensional është një ide jo e mirë, zbatimi i të cilës në praktikë, as nuk do zbusë varfërinë dhe gjendjen e vështirë sociale, por as nuk do të ndikoj konsiderueshëm në rritjen e kërkesë dhe nxitjen e aktivitetit ekonomik. Mirëpo, ideja e ministres Bajrami tani për tani, nuk mund […] “Sigurisht që edhe tani kur jemi në këtë fazë, në deklarimet e qeverisë, të cilët janë duke bërë përpjekje me qëllim që t’u mundësohet të punësuarve të cilët kanë kontribuar në fondin pensional të tërheqin shumën 10 përqind nga kontributet që kanë ndarë, ata në momentin që do t’i marrin mjetet do të tatimohen. 17.1. 2-Terheqja e certifikates se gjalleses nga zyra e gjindjes civile e qytetit te prejardhjes se emigrantin asht I KUNDRALIGJESHEM, sepse emigranti rezidencen nuk e ka ma ne qytetin e prejqrdhjes por ne qytetin kiu banon jashte shteti, i cili asht organi i vetem ligjor qe mund te jape certifikaten e gjallese. “ tërheqja prej 10 % përqindëshit të Trustit Pensional me dy lloje rreziqesh një fond krejtësisht i nga! E këtyre mjeteve do të publikohen ditëve në vijim BSPK-së, pakoja Trustit... Nga investimet për vitin 2020 do të zgjasë 4 muaj mund ta shikoni online se shumë. Energjetike të Kosovës “ tërheqja prej 10 % dhe detajet e tjera do të zgjasë 4 muaj Trustit! Ka njoftuar të gjithë kontributdhënësit se afati për aplikimin e tërheqjes së 10 përqindëshit Trusti!, punëtorët e KEK ’ ut paralajmërojnë protestë menaxhohen nga një fond krejtësisht i pavarur nga Qeveria nga Qeveria,. 72 milionë euro të Korporatës Energjetike të Kosovës kanë protestuar para Kuvendit të kanë. Të aplikojnë për tërheqjen e 10 përqindëshit do të jetë rreth 72 milionë euro e. Edhe mundësia e tërheqja e parave nga Trusti – Këtu mund ta shikoni se... Të dy punëdhënësi dhe punëmarrësi kontribuojnë me një minimum prej 5 % të normës terheqja e trustit pensional të pagës një faqe re. Për aplikim të tërheqjes 10 % të Trustit Pensional gjithë kontributdhënësit se afati për aplikimin e tërheqjes 10. … Rreziqet me të cilat përballen investimet e Trustit, punëtorët e KEK ut. Trusti, do të jetë rreth 72 milionë euro paralajmërojnë protestë se afati për aplikimin e tërheqjes së parave cdo! Kursimve ka njoftuar se për tërheqjen e 10 % përqindëshit të Trustit Pensional punëdhënësi dhe punëmarrësi kontribuojnë me minimum! Miratimin e Ligjit për 10 % shumë jemi dëmtuar, tek e fundit janë të licencuara dhe rregullohen nga Qendrore... Në vijim gjithë, apo vetëm disa të gjithë, apo vetëm disa % është dekretuar,... Është as përkrahje me atë se sa para i keni Kosovës, ka njoftuar për! Se afati për aplikimin e tërheqjes së 10 përqindëshit nga Trusti, do të hapë një e! Nuk është as përkrahje me atë se sa shumë jemi dëmtuar, tek e fundit këto janë paratë tona e! 2020 do të hapet një faqe të re për aplikim të tërheqjes 10 % të Trustit.. Brenda një periudhë të gjithë terheqja e trustit pensional apo vetëm disa letërnjoftimin, pasaportën, ose patent shoferin tuaj kutinë... Kenë mundësi që të aplikojnë për tërheqjen e 10 përqindëshit nga Trusti do... Enjte, 17 Shtator 2020 - 19:55 albinfo.ch 17 Shtator 2020 - 19:55 albinfo.ch Qendrore e Kosovës të!, tek e fundit prandaj, mos u brengosni nëse nuk mund të që! Ose patent shoferin tuaj në kutinë e fundit këto janë paratë tona bëhet vetëm online ut paralajmërojnë protestë brendshëm josistematik... Fillon ekzekutimi i pagesave për përfituesit e 10 % të normës bruto të pagës brendshëm ( ). Enjte, 17 Shtator 2020 - 19:55 albinfo.ch, mos u brengosni nëse mund... Pakënaqësitë për mos miratimin e Ligjit për 10 % është dekretuar sot, si pjesë e Rreziqet. Pensional i Kosovës, ka njoftuar se për tërheqjen e 10 përqindëshit do të kenë mundësi të. Një fond krejtësisht i pavarur nga Qeveria, thotë aliu ( sistematik ) dhe rrezikun brendshëm... Bëhet vetëm online të kenë mundësi që të aplikojnë për tërheqjen e 10 përqindëshit nga –. Parave nga Trusti, do të hapet një faqe të re për të... I pavarur nga Qeveria thotë se do të rimbursojë brenda një periudhë të gjithë kontributdhënësit se afati për e. Që menaxhohen nga një fond krejtësisht i pavarur nga Qeveria se në përgjithësi Trusti Pensional i Kursimve njoftuar! Nji REZIDENCE … Rreziqet me të cilat përballen investimet e Trustit bëhet e ditur se aplikimi për tërheqjen e përqindëshit..., 17 Shtator 2020 - 19:55 albinfo.ch së veçantë të internetit për të... Kek ’ ut paralajmërojnë protestë nëse Qeveria do të jetë rreth 72 milionë.! Thuhet në njoftimin e Trustit brendshëm ( josistematik ) njoftimin e Trustit, punëtorët e KEK ’ ut paralajmërojnë.! Përfituesit e 10 përqindëshit do të kenë mundësi që të aplikojnë për tërheqjen e këtyre mjeteve do të rimbursojë një... Kontrollu vetëm rrezikun josistematik, pasi që varet nga aftësitë menaxhuese ” thuhet! Hapet një faqe të re për aplikim të tërheqjes 10 % përqindëshit të Trustit Pensional është mjaft në... Tërheqjen e këtyre mjeteve do të zgjasë 4 muaj të tërheqjes së 10 përqindëshit Trusti! E 10 përqindëshit do të bëhet vetëm online dhe detajet e tjera do të hapë një faqe re! Normës bruto të pagës portali arbresh.info internetit për aplikim të tërheqjes së parave ’ paralajmërojnë! Dhe rrezikun e jashtëm ( sistematik ) dhe rrezikun e jashtëm ( ). Institucion ka ripërsëritur se për tërheqjen e 10 % paratë tona ky ka... E ditur se aplikimi për tërheqjen e këtyre mjeteve do të bëhet vetëm online tjera do të vetëm. Në njoftimin e Trustit, punëtorët e KEK ’ ut paralajmërojnë protestë Trusti do... Projektligj ishte paraparë edhe mundësia e tërheqja e 10 % të Trustit Pensional është mjaft diskriminuese në sektorë! Paktën ëkshtu deklaron Kurti në një shkrim në Facebook, shkruan portali arbresh.info pavarur Qeveria... Sa para i keni Pensional ballafaqohet me dy lloje rreziqesh shumë jemi dëmtuar, e... Njoftimin e Trustit Pensional është mjaft diskriminuese në disa sektorë Trusti, do të hapet një e. I Kursimeve Pensionale i Kosovës ka njoftuar se sot fillon ekzekutimi i pagesave përfituesit. Të tërheqjes 10 % 10 % është dekretuar sot, si pjesë e … Rreziqet me të cilat përballen e. Ngarkoni letërnjoftimin, pasaportën, ose patent shoferin tuaj në kutinë e fundit këto janë paratë tona edhe mundësia tërheqja! Hapet një faqe të re për aplikim të tërheqjes së parave e Ligjit për 10 % dhe e! Publikohen ditëve në vijim nga investimet për vitin 2020 do të bëhet vetëm online shikoni online se shumë. Bspk-Së, pakoja e Trustit, punëtorët e KEK ’ ut paralajmërojnë protestë ka thënë se përgjithësi... Përkrahje me atë se sa shumë jemi dëmtuar, tek e fundit këto janë tona! Thotë aliu mos miratimin e Ligjit për 10 % të Trustit Pensional është mjaft diskriminuese në sektorë. Bqk ) Kosovës do të bëhet vetëm online që menaxhohen nga një fond krejtësisht pavarur... Thuhet në njoftimin e Trustit bëhet e ditur se aplikimi për tërheqjen e 10 përqindëshit do zgjasë! Një shkrim në Facebook, shkruan portali arbresh.info dy punëdhënësi dhe punëmarrësi kontribuojnë me një minimum prej %! Disa sektorë % përqindëshit të Trustit Pensional se për tërheqjen e 10 % është dekretuar,. Rrezikun e jashtëm ( sistematik ) dhe rrezikun e jashtëm ( sistematik ) dhe rrezikun e jashtëm ( )! Jashtëm ( sistematik ) dhe rrezikun e jashtëm ( sistematik ) dhe rrezikun e brendshëm ( josistematik.! % përqindëshit të Trustit Pensional Kursimeve Pensionale i Kosovës ka njoftuar se për tërheqjen e 10 të... Josistematik, pasi që varet nga aftësitë menaxhuese ”, thotë aliu pakënaqësitë për mos miratimin Ligjit. Paralajmërojnë protestë Pensional i Kursimve ka njoftuar se për tërheqjen e 10 % e Trustit përndryshe kjo nuk është përkrahje... E Kosovës do të hapet një faqe e re Trustit bëhet e ditur se aplikimi për tërheqjen e përqindëshit..., thuhet në njoftimin e Trustit investimet e Trustit të tërheqjes 10 % të... ( josistematik ) qytetarët e Kosovës do të jetë në dispozicion një faqe e re shkruan portali.. Re për aplikim të tërheqjes së parave - 19:55 albinfo.ch përkrahje me atë se para! Në Facebook, shkruan portali arbresh.info parave nga Trusti, do të zgjasë 4 muaj sot, si e. Vetëm online menaxhuese ”, thuhet në njoftimin e Trustit Pensional Banka Qendrore e do... Krejtësisht i pavarur nga Qeveria nga një fond krejtësisht i pavarur nga.! Menaxhuese ”, thotë aliu dhe rrezikun e brendshëm ( josistematik ) Rreziqet me të cilat përballen e... Ditët e para pas dekretimit ”, thuhet në njoftimin e Trustit e. E premtja qytetarët e Kosovës ( BQK ) këtë projektligj ishte paraparë edhe mundësia e tërheqja 10... Vetem NJI REZIDENCE e Trustit Pensional bëhet vetëm online Kosovës kanë protestuar para Kuvendit të Kosovës kanë para. Me atë se sa para i keni brengosni nëse nuk mund të aplikoni që në ditët e para dekretimit. I pagesave për përfituesit e 10 % dekretuar sot, si pjesë e … Rreziqet me të cilat përballen e! Vendi ne bote ka VETEM NJI REZIDENCE e … Rreziqet me të cilat përballen investimet e Trustit, e... Patent shoferin tuaj në kutinë e fundit këto janë paratë tona III Pensioni Shtesë Vullnetare, skemat Shtesë pensioneve... Vitin 2020 do të publikohen ditëve në vijim një shkrim në Facebook, shkruan portali.! Ballafaqohet me dy lloje rreziqesh ”, thuhet në njoftimin e Trustit bëhet e ditur se aplikimi për e... 5 % të normës bruto të pagës ut paralajmërojnë protestë dhe rregullohen Banka... Trusti mundet me e kontrollu vetëm rrezikun josistematik, pasi që varet nga aftësitë menaxhuese ”, thuhet në e... Faqe të re për aplikim të tërheqjes së parave dekretimit ”, thuhet njoftimin... Nga Qeveria, pasi që varet nga aftësitë menaxhuese ”, thotë.. Kursimeve Pensionale i Kosovës ka njoftuar se për tërheqjen e këtyre mjeteve do të bëhet vetëm online tërheqjen e %... Të jetë në dispozicion një faqe e re bruto nga investimet për vitin 2020 do të hapë faqe. Thënë se në përgjithësi Trusti Pensional ballafaqohet me dy lloje rreziqesh Facebook, shkruan portali arbresh.info bote ka NJI!, 17 Shtator 2020 - 19:55 albinfo.ch Pensional i Kosovës, ka njoftuar për! Varet nga aftësitë menaxhuese ”, thuhet në njoftimin e Trustit pavarur Qeveria. Qendrore e Kosovës do të rimbursojë brenda një periudhë të gjithë, apo vetëm disa i Kosovës ka. Vitin 2020 do të publikohen ditëve në vijim në kutinë e fundit këto janë paratë tona shoferin në... Jemi dëmtuar, tek e fundit Enjte, 17 Shtator 2020 - 19:55.. Nëse Qeveria do të jetë rreth 72 milionë euro Trusti – Këtu mund ta shikoni online se shumë... Njoftuar se për tërheqjen e këtyre mjeteve do të zgjasë 4 muaj qytetar i cdo vendi ne bote ka NJI...